print

امید یک محور اصلی و بیانیه گام دوم 1+7محور دارد

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان این که انتخابات موتور پیشرانی برای تحقق گام دوم انقلاب است، بر اهمیت امید در میزان مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: امید یک محور اصلی در بیانیه گام دوم است و این بیانیه 1+7محور دارد.

رسول یوسفی بعنوان سخنران همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با رویکرد انتخابات در مجلس شورای اسلامی با تبریک ایام الله دهه فجر و ولادت حضرت زهرا(س)  و تسلیت شهادت سردار سلیمانی گفت: در این جمع فرهیخته و صاحب دانش بیشتر بر پایه علمی مطالبی در حوزه انتخابات و بیانیه گام دوم و بواسطه یافته های علمی و تجربیات بیان می شود.

یوسفی با تاکید بر این که انتخابات موتور پیشرانی برای تحقق گام دوم انقلاب است تصریح کرد: تجربه زیادی در حوزه انتخابات دارم قریب ده سال کار علمی و دقیق از پایان نامه دکتر تا پروژهای مفصلی که انجام داده ام است.

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان داشت: بطور کلی انتخابات برای کشورها یک فرصت است و نباید تبدیل به تهدید شود.

وی سپس با اشاره به استراتژی نظام سلطه ادامه داد:  در بیانیه گام دوم در مورد انتخابات فقط یک کلمه مطرح شده است  آن هم در قالب یکی از دستاوردهای انقلاب تحت عنوان مشارکت مردمی است و مقام معظم رهبری یکی از برکات انقلاب در چهل سال گذشته را حضور مردم در عرصه های مختلف بیان می کنند و تذکر هم حوزه انتخابات بوده که عملا فضای استکبار ستیزی است.

عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: سوالاتی در حوزه انتخابات مطرح می شود که برخی جنبه بنیادی دارد اما یک نکته مهم و بسیار کلیدی این است و بعضا غافل شدیم که جریان سلطه در چهل سال گذشته در حوزه انتخابات چه برنامه هایی  برای انتخابات ایران داشته است.

وی بیان داشت: در این همایش به دو موضوع بر اساس یافته های علمی در حوزه انتخابات اشاره می کنیم و آن نیازسنجی سیاسی و اجتماعی و بحث مشارکت و افزایش مشارکت مردم است.

یوسفی سپس به فرمایش مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران اشاره کرد و گفت: رهبر فرزانه انقلاب در نماز جمعه تهران فرمودند باید دو کار انجام دهیم یک قوی شویم دوم مشارکت است.

عضو هیات علمی دانشگاه  جامع امام حسین (ع) بیان داشت: این که فرمودند قوی شویم خیلی مهم است، این که چرا از کلید واژه قوی استفاده کرده اند مهم است.

عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)  ادامه داد: قوی در مقابل زور و اجبار است و نگاه جریان سلطه و برنامه ریزی که برای تقابل با جبهه انقلاب و کشور عزیزمان پیش بینی کرده اند.

وی افزود: موضوع دوم بحث مشارکت است دشمن به جد برای آن برنامه ریزی کرده که مشارکت کاهش پیدا کند و اهدافش را محقق کند.

یوسفی با بیان این که دشمن مشارکت را برای چه کسانی دنبال می کند تصریح کرد: دشمن کسانی را مورد هدف قرار می دهد که اهداف آرمانی ندارند و سطحی نگرند.

 وی با تاکید بر این که مردم در حمایت از اصل انقلاب حضور دارند اما رفتارهای انتخاباتی متفاوت دارند به مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: امید موضوع مهمی است و در بیانیه گام دوم هم به آن اشاره شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید براین که موضوع امید مهمترین اقدام است خاطرنشان کرد: امید نخستین توصیه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است و در واقع بیانیه گام دوم هفت محور ندارد بلکه 1+7 یک محور بسیار مهم دارد که چون  امید بسیار مهم است مقام معظم رهبری در قالب هفت گام نیاورده اند بلکه در ابتدای هفت محور مطرح کردند و توصیه این بود که سیاستهای تبلیغی دشمن دنبال مایوس کردن مردم است و تلاش می کنند عیوب را بزرگ و محاسن را کوچک جلوه دهند.

وی با تاکید  براین که مقام معظم رهبری نه فقط در بیانیه گام دوم بلکه قبل از آن از سال 96 هم به موضوع امید اشاره داشته گفت: رهبر فرزانه انقلاب تبیین کردند که دشمن و جریان سلطه سه برنامه در تقابل با کشور دارند برنامه کوتاه مدت برهم زدن امنیت کشور و آشوب و فتنه است، برنامه میان مدت به مسئله اقتصاد اشاره می کنند و تاکید برمسئله بودن آن دارند.

یوسفی با اشاره به این که تاکید بر مسئله بودن براین است که بحران نمایی کاذب نشود گفت: چون اصل بحران جای دیگری است.

وی خاطرنشان کرد: چالش و خطر اصلی یاس عمومی است که اگر اتفاق بیفتد تغییر رفتار ایجاد می شود و این برنامه بلند مدت دشمن است.

یوسفی گفت: چیزی که بستر ساز تغییر رفتار است یاس است و دشمن به شدت تلاش می کند یاس اتفاق بیفتد چون یاس است که ما را به بحران و تغییر رفتار می رساند.

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) سپس با اشاره به این که مقام معظم رهبری در سال 97 تصریح می کنند که جنگ اقتصادی بر ضد ایران شکل گرفته افزود: اما رهبر فرزانه انقلاب می فرمایند جنگ دیگر که خیلی وقتها از آن غفلت کرده ایم و اهمیت آن کمتر از جنگ اقتصادی نیست بلکه گاهی زمینه ساز تاثیر آن جنگ است و درواقع از آن جنگ هم مهمتر است جنگ رسانه ای و فضا سازی می باشد و هدف آن را ایجاد نگرانی و بدبینی و بی اعتنادی عنوان می کنند.

یوسفی ادامه داد: مقام معظم رهبری بعد تصریح می کنند که ما اطلاع داریم که دستگاههای جاسوسی امریکا و رژیم صهیونیستی فضا و تسهیلات جنگ رسانه ای ادراکی راه انداخته اند که ایجاد یاس و ناامیدی و احساس به بن بست رسیدن کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید براین که نباید از این موضوع غفلت کرد به ترور شهید سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: در رابطه با یاس اجتماعی هم بررسی های علمی انجام گرفته است و حاکی از امیدواری مردم بر حل مشکلات است و اتفاقا امیدواری جوانان هم بیشتر است.

وی با بیان این که  مردم بیشتر از وضع موجود ناراحت هستند خاطرنشان کرد: ناراحتی با ناامیدی متفاوت است و امید مردم هم خیلی بیشتر از قبلا است.

عضوهیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) تاکید کرد: هر چقدر امید در جامعه افزایش یابد اعتماد و رضایت و تاب آوری و سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی افزایش می یابد.

یوسفی تصریح کرد: نباید از نقش فضای مجازی در انعکاس یاس غافل بود و باید براصل امید در جامعه توجه کنیم. همچنین اخبار تخریب کننده هم در جامعه ایجاد یاس می کند.

وی در پایان با اشاره به مبحث مظلوم نمایی گفت: ابن ابزاری است که برخی برای جذب از آن استفاده می کنند.

انتهای پیام/

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان این که انتخابات موتور پیشرانی برای تحقق گام دوم انقلاب است، بر اهمیت امید در میزان مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: امید یک محور اصلی در بیانیه گام دوم است و این بیانیه 7+1محور دارد.